As it is in heaven

Vi vill se väckelse

Vi älskar att se människor kliva in i sin identitet som Guds barn. Fullt älskade och fullt accepterade. Därför vill vi skapa en plats där vi rotar oss i kärleken och växer till Kristuslikhet. Vi drömmer om att få se en kultur där det övernaturliga blir naturligt, där helande är vanligt och där frihet är normen. Bli en del av det vi gör, en del av vår familj och av väckelsen i detta land.

Kommande händelser

Gudstjänst varje söndag

Vi älskar att uppleva Guds närvaro och kärlek tillsammans! Varje söndag 16.30 samlas vi i Korskyrkan för att tillsammans lovsjunga Jesus och för att som församling gå in i djupet av Hans närvaro. Att få möta Gud, ansikte mot ansikte, hjärta till hjärta är det vi brinner för, och något vi vill för dig!

Kom och besök oss!

Varje söndag kl 16.30-19.30
i Korskyrkan på Birger Jarlsgatan 66 i Stockholm

För barn mellan 3-12 år börjar One Heart Kids kl. 17:00 i salen bredvid!

True love can see people as though they were never separated from God, and then true lovers of God treat them that way.

Skattjakt varje torsdag

Varje torsdag är vi ute på outreach, eller som vi kallar det – Skattjakt! Vi söker efter Guds skatter på Stockholms gator, delar Jesus kärlek, evangeliserar och ber för sjuka. Det är ett konkret tillfälle att lyfta ut gudstjänsten i vardagen! Det är fritt fram för alla som är intresserade att hänga på!

Varje torsdag kl 17.15-18.30
Samling kl 17.15 vid trappan till Konserthuset, Hötorget

Heart Groups

Vi vill vara familj. Våra Heart Groups är platsen då vi under veckan får samlas i hemmen som en mindre grupp och dela gemenskap med varandra.

Vill du veta mer eller gå med i en? Hör av dig till heartgroups@oneheartchurch.se

Heart to Heart

Dessa kvällar har endast en sak på agendan; att uttrycka våra hjärtans kärlek och beundran till Jesus Kristus i lovsång och tillbedjan. Vi rent utsagt slösar av vår kärlek, tid och kraft vid hans fötter! Håll utkik i kalendern!

In the Gap

In the Gap är stunden då vi kommer samman i bön för församlingen, staden och landet!

Måndagar på kontoret kl. 18:30-20:30. Valsbergs Gränd 2 i Midsommarkransen.

Healing Rooms

Healing Rooms är en internationell böneklinik där vi ber om fysiskt helande. Bakom Healing Rooms finns flera församlingar, varav One Heart är en av dem. Genom Healing Rooms har flera tusentals blivit helade världen över genom den Helige Andes kraft. Vem som helst är välkommen och det är gratis. Jesus helar!

Mer info på www.healingrooms.se