As it is in heaven

Vi vill se väckelse

Vi älskar att se människor kliva in i sin identitet som Guds barn. Fullt älskade och fullt accepterade. Därför vill vi skapa en plats där vi rotar oss i kärleken och växer till Kristuslikhet. Vi drömmer om att få se en kultur där det övernaturliga blir naturligt, där helande är vanligt och där frihet är normen. Bli en del av det vi gör, en del av vår familj och av väckelsen i detta land.

Kommande händelser

Gudstjänst varje söndag

Vi älskar att uppleva Guds närvaro och kärlek tillsammans! Varje söndag 16.30 samlas vi i Korskyrkan för att tillsammans lovsjunga Jesus och för att som församling gå in i djupet av Hans närvaro. Att få möta Gud, ansikte mot ansikte, hjärta till hjärta är det vi brinner för, och något vi vill för dig!

Kom och besök oss!

Varje söndag kl 16.30-19.30
i Korskyrkan på Birger Jarlsgatan 66 i Stockholm

One Heart Kids

Söndagar kl 17-18:00 för barn mellan 3 och 12 år.
Vår längtan är att barnen ska få möta Gud. One Heart Kids uppmuntrar barnen till att förstå vilka dom är, vad de bär på, och förstå vilken auktoritet Jesus gett dem. 

In the Gap

In the Gap är stunden då vi kommer samman i bön för församlingen, staden och landet!

Innan gudstjänsten, söndag kl. 15:00-16:00 samlas vi i kyrkans lokaler på Birger Jarlsgatan 66 och ber tillsammans. Dubbelkolla på sociala media! 

True love can see people as though they were never separated from God, and then true lovers of God treat them that way.

Outreach varje vecka

Som församling kopplar vi samman med Late Night Coffee, ett allkristet initiativ för evangelisation på Södermalm. Visionen är att utrusta troende och skapa en plattform för att nå ut med Guds kärlek. Varje fredagkväll bjuder vi på kaffe, bullar och häng på cafét på Södermannagatan 44. Det är ett konkret tillfälle att lyfta ut gudstjänsten i vardagen! Det är fritt fram för alla som är intresserade att hänga på!

In och följ @latenightcoffee på sociala media för uppdateringar och exakta tider! 

Heart Groups

Vi vill vara familj. Våra Heart Groups är platsen då vi under veckan får samlas i hemmen som en mindre grupp och dela gemenskap med varandra.

Vill du veta mer eller gå med i en? Hör av dig till heartgroups@oneheartchurch.se

Healing Rooms

Healing Rooms är en internationell böneklinik där vi ber om fysiskt helande. Bakom Healing Rooms finns flera församlingar, varav One Heart är en av dem. Genom Healing Rooms har flera tusentals blivit helade världen över genom den Helige Andes kraft. Vem som helst är välkommen och det är gratis. Jesus helar!

Mer info på www.healingrooms.se